Lågbudgetfunk feat. Dirty Jens – Aha aha, okej okej…[mp3+video]

Lågbudgetfunk blir till då Simon Soold samarbetar med det lösa kollektiv vars grund sattes i gymnasiet. Rakt Av, Antonia Vai, Lowice, Oliver Def & Bjarne B och ”Bandet utan namn”, som backar duon live, gick nämligen till stora delar i samma klass.

Bjarne B känner de flesta av er nog igen vid det här laget. Han låg som bekant bakom det officiella Whoa-mixtapet 10-årsjubileum like Whoa! i höstas och finns även med i gruppen Sjukstugan, som släppte låten Frånvarande/Närvarande här på bloggen i våras. Även Dirty Jens, som gästar på denna låt, rappar vanligtvis i just Sjukstugan.

Aha aha, okej okej… började med att Dirty Jens vaknade på en soffa i Solna en varm sommarmorgon i juli efter en hård kväll. Simon spelade lite nya beats för Jens och de hittade snabbt rätt. Ett smutsigt, sparsmakat och rått discobeat valdes ut och lite snuskig rap följde. Efter ett besök av Tom Hallin från ”Bandet utan namn” så var slutligen låten färdig.

Nu får ni Aha aha, okej okej… som veckans mp3 och som om det inte vore nog, bjuds även på premiären av den tillhörande videon.

Klicka här för att ladda ned låten

Musiken/videon är en Lågbudgetfunkproduktion, mixad/redigerad av Simon Soold.
Text och rap av Dirty Jens och Smutsiga Simon.

Tack till Ina Franzén för fotot.

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/07/21/lagbudgetfunk-feat-dirty-jens-aha-aha-okej-okej-mp3-video/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://lagbudgetfunk.posterous.com/
http://soundcloud.com/lågbudgetfunk

Forum: [Veckans MP3 + Videopremiär] Lågbudgetfunk feat. Dirty Jens – Aha aha, okej okej ...

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-07-21 10:24
Lågbudgetfunk up in this motha! Fan vad kul. Sov inte på det här!
2011-07-24 19:55
haha den där jävla bilden!
2011-07-25 20:27
Måste vara en MJ-sampling, am I right?

Väldigt mycket Dilla över soundet, det går inte att komma ifrån. För tankarna tillbaka till Deli-plattorna...

Snuskig text. Vackert.

One
2011-08-31 13:34
Galet nice! Vi här det där!
2011-09-05 9:12
Bjarne
Jesuskomplex!

Spell.. neeh. fått den frågan förut. är inte MJ, dock minns jag inte vad det var..
Alltid kul att bli jämförd med husguden Dilla! :)
snusk är vackert!


Point5!
Tack man!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Veckans MP3 + Videopremiär] Lågbudgetfunk feat. Dirty Jens – Aha aha, okej okej ... för att kommentera!