Maddix feat. F.S.V & A. Faulkner – Vissa drar

Veckans mp3 kommer från Michael Hilton a.k.a Maddix som flyttade till Sverige från England redan som treåring och sedan växte upp i Nacka för att till sist bosätta sig på Medborgarplatsen i Stockholm. En rappare som sysslat med musik ett bra tag nu och till vardags ingår i gruppen Rakt av som släppte Bara prat EP i november 2009 och som på senare år uppträtt en del runt om i huvudstaden.

Maddix samarbetar mycket med den talangfulle producenten Bjarne B, som synts på Whoa tidigare i liknande sammanhang. Två musiker med fokus på tunga trummor, men också en ”skit-i-vad-andra-gör”-mentalitet där en experimentell och rökig inspiration ligger till grund för allt de gjort.

I väntan Maddixs kommande 7-spåriga netplay Vissa drar (release: 10 juni på maddix.se), får vi nu ta del av titelspåret som exklusiv mp3. Låten spelades in under en kylig höst i Stockholm och gästas av nära vännen F.S.V (på första versen) samt Alex Faulkner från reggaebandet Roots Radiation (på sång). Bjarne B har producerat och stått för inspelning & mixning. Håll även utkik efter den tillhörande musikvideon som dyker upp inom en snar framtid.

I slutet av sommaren kommer dessutom ytterligare ett nytt släpp, så håll ett öga öppet!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/06/03/maddix-feat-fsv-och-a-faulkner-vissa-drar/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/getmaddix
www.maddix.se
www.myspace.com/bjarneb

Forumtråd: [Veckans MP3] Maddix feat. F.S.V & A. Faulkner – Vissa drar

Läs mer: