Vinn biljetter till DJ Shadow @ Göta källare

Vill du vinna biljetter för dig och en vän till DJ Shadow den 16 juni på Göta Källare? Då är allt du behöver göra att svara på följande fråga: Från vilket land kommer DJ Shadow? Maila ditt svar innan lördag 11/6 12.00 till [email protected] med fullständiga namn, whoa-alias och telefonnummer så meddelar vi vinsten så fort som möjligt via mail eller sms.

Som en av de verkliga pionjärerna inom den alternativa hip hop-scenen har DJ Shadow, eller Josh Davis som han egentligen heter, satt sitt råmärke på historien. Genom sitt debutalbum, ”Endtroducing….” (1996), ett av nittiotalets absoluta mästerverk, satte han standarden för samplad musik genom att låta hela albumet från start till slut bestå av små fragment av musik hämtade ur världshistoriens musikkatalog. I princip alla av de stora jättarna inom musikpressen hyllade albumet som banbrytande och spektakulärt. Den 16 juni intar DJ Shadows Göta Källare i Stockholm. Biljetterna släpps den 1 februari.

Dj Shadow har sedan debuten släppt två album till, ”The Private Press” (2002) och ”The Outsider” (2006) som båda har hyllats för sin nytänkande approach. Utöver detta har han släppt en rad singlar, ett soundtrack till dokumentären ”Dark Days” samt en live-dvd. Till alla fans stora glädje släpps en ny platta senare i vår.

På livesidan har DJ Shadow hållit sig upptagen och plöjt runt de olika geografiska zonerna vi har och spelat inför tusentals människor. Torsdagen den 16 juni i år gästar han Göta Källare i Stockholm och vi inväntar denna sommardag med stort intresse.

Mer info och köp av biljetter görs här: www.gotakallare.com

 

Läs mer: