Vinn biljetter till N.O.R.E. på Göta Källare 27/1

På torsdag den 27:e januari kommer Queens-rapparen N.O.R.E. från duon Capone-N-Noreaga till Sverige för första gången. Ansvariga för bokningen är Flaco Productions. Som förband får vi även se den svenska gruppen Chapee N Chess.

Whoa lottar ut 6 (3 personer får 2 biljetter var) stycken biljetter till arrangemanget. Allt du behöver göra är att maila in svaret på frågan här under innan torsdag 20/1 kl. 20.00 till [email protected] med fullständiga namn, whoa-alias och telefonnummer så meddelar vi vinsten så fort som möjligt via mail eller sms.

N.O.R.E. har samarbetat med många av hiphopens största producenter. Vilken av följande 3 producenter har han inte samarbetat med på något av sina soloprojekt: 1. Scott Storch 2. The Neptunes 3. Dr Dre

INFO

Torsdag 27 januari
Göta Källare, Stockholm
BIljetter: www.gotakallare.com
Ålder: 18
Biljettpris: 175

Forumtråd: 27/1 ”N.O.R.E” @ GÖTA KÄLLARE (första spelning i Sverige)

Läs mer: