Tävling: DJ Shadow @ Göta källare 16/6

Vi hade en tävling i förra veckan där du kunde vinna biljetter till DJ Shadow på Göta Källare den 16/6. Det enda du behövde göra var att svara på frågan från vilket land kommer DJ Shadow? Det var självklart USA och inget annat. Grattis till er som får se denna stjärndj. Så här säger presstexten om det hela:

Som en av de verkliga pionjärerna inom den alternativa hip hop-scenen har DJ Shadow, eller Josh Davis som han egentligen heter, satt sitt råmärke på historien. Genom sitt debutalbum, ”Endtroducing….” (1996), ett av nittiotalets absoluta mästerverk, satte han standarden för samplad musik genom att låta hela albumet från start till slut bestå av små fragment av musik hämtade ur världshistoriens musikkatalog. I princip alla av de stora jättarna inom musikpressen hyllade albumet som banbrytande och spektakulärt. Den 16 juni intar DJ Shadows Göta Källare i Stockholm. Biljetterna släpps den 1 februari.

Dj Shadow har sedan debuten släppt två album till, ”The Private Press” (2002) och ”The Outsider” (2006) som båda har hyllats för sin nytänkande approach. Utöver detta har han släppt en rad singlar, ett soundtrack till dokumentären ”Dark Days” samt en live-dvd. Till alla fans stora glädje släpps en ny platta senare i vår.

På livesidan har DJ Shadow hållit sig upptagen och plöjt runt de olika geografiska zonerna vi har och spelat inför tusentals människor. Torsdagen den 16 juni i år gästar han Göta Källare i Stockholm.

Mer info och köp av biljetter görs här: www.gotakallare.com

Läs mer: