Vinn biljetter till Talib Kweli!

Nu har det återigen blivit dags för en tävling här på Whoa och den här gången är det Talib Kweli som står i fokus. Talib Kweli har under drygt femton år varit en av de mest respekterade och kritikerrosade undergroundrapparna. Han började sin karriär inspirerad av De La Soul och Native Tounges på nittiotalet och 1998 släppte han tillsammans med Mos Def skivan Mos Def and Talib Kweli Are Black Star som hyllades både av kritiker och fans världen över. Efter det har det rullat på och Talib Kweli har hunnit med att både släppa hyllade  soloskivor och starta upp en egen label.

Nu har det blivit dags för Talib Kweli att besöka Sverige och under sitt besök i februari gör han inte mindre än fyra spelningar på olika platser runt om i landet. Den 6 februari spelar han på Uppsala Konsert & Kongress, 7 februari på Mejeriet i Lund, den 8 februari på Trägårn i Göteborg och den 9 februari på Göta Källare i Stockholm.

Vi på Whoa har kommit över fyra biljetter till spelningen på Göta Källare i Stockholm den 9 februari som vi nu lottar ut till två lyckliga vinnare som vinner två biljetter var. Allt du behöver göra för att vinna två biljetter är att svara på vad Kweli egentligen betyder och på vilket språk? Svaret skickar du tillsammans med ditt namn, användarnamn och adress till [email protected] senast den 30/1 kl 12:00.

OBS: 18-årsgräns gäller på konserten!

Forumtrådar:
Tävla med Whoa om biljetter till Talib Kweli!
Talib Kweli @ Göta Källare
Talib Kweli @ Trädgårn
7/2-10 Talib Kweli @ Mejeriet (Lund)

Läs mer: