Maqs – Ända sen barnsben EP

För ett och ett halvt år sedan lyfte vi fram talangen Maqs och hans mixtape Mångfald som netplay här på Whoa. Nu är skåningen tillbaks igen med en sprillans ny EP, och givetvis är ni som läser denna blogg först ut att ta del av låtarna.

Efter förra släppet i oktober 2009 tog Maqs en break från soloinspelningarna och spelade mest in spontana gästverser samt material med egna gruppen SnickSnack, som han bildar tillsammans med Grizzly. Under hösten kom emellertid suget tillbaka att släppa något eget igen och här är alltså resultatet. Sex stycken låtar som har kommit till sporadiskt och inte stressats fram, med en melodisk kärna och tydlig ”gitarr-vibe” på flertalet av spåren. Titeln, Ända sen barnsben, berättar att musiken varit med artisten hela livet och alltid kommer att bestå. Gästar på skivan gör Marke och Grizzly.

Inom kort släpper SnickSnack en EP/netplay med 6-7 låtar, där den första singeln kommer att gästas av George Kaplan från Trainspotters. I sommar börjar även inspelningen av ett gäng musikvideor, som förhoppningsvis kommer att följa en tid därefter.

Ladda hem Ända sen barnsben exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Höna av en fjäder
02. Varje gång jag ser dig (med Marke)
03. Någonting stort
04. Dom säger
05. Dit du ska (med Grizzly)
06. Säg mig ditt namn

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://twitter.com/maqsmusik
http://maxmusic.se/

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/03/19/maqs-anda-sen-barnsben-ep/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Maqs – Ända sen barnsben EP

Läs mer: