Manifestgalan på Nalen fredag 4 februari

4 februari är det dags för manifestpriset från SOM (Sveriges Oberoende Musiker). Manifest äger precis som förra året rum på Nalen i Stockholm. På scen under kvällen har man möjlighet att se artister som Movits!, som håller på och slutför sin nya skiva. Dessutom P3 Guld- och Manifest-nominerade PH3. Som ni läsare säkert känner till så är Carlitos skiva Guldburen en skiva som är släppt genom Whoa.nu. Dessutom har vi släppt veckans mp3 med alla årets nominerade artister. Vi är i vanlig ordning stolta att för andra året i rad ha släpp som är nominerade hos både P3 Guld och Manifest. Förra året vann Whoa-släpp priser på både P3 Guld (Stor) och Manifest (Mohammed Ali).

Årets nominerade är följande:

AcademicsTare Lugnt 4 (Random Bastards)
Carlito – Guldburen (Redline Records)
PH3 – PH3 löser ett fall (Pope Records)
ZackeVisst är det vackert (BD Pop)

Vi ses på Nalen!

Forumtråd: 4/2 – Movits! & PH3 live @Nalen (Manifestgalan)

Läs mer: