Manifestgalan 4/2

Manifestgalan är en musikgala tillägnad de artister som är kontrakterade på oberoende skivbolag och alltså ett gyllene tillfälle för allmänheten att få upp ögonen för nya artister. Manifest delar ut 17 priser i 13 olika kategorier, där hiphop är en kategori. Jurygrupperna består av journalister, arrangörer och andra kompetenta personer inom respektive område. Galan hålls fredagen 4:e februari på Nalen i Stockholm och går igång 18.00 (prisceremonin börjar 19.00) .

De fyra nominerade i hiphopkategorin är:

AcademicsTare lugnt 4 (Random Bastards)
CarlitoGuldburen (Redline Records)
PH3PH3 löser ett fall (Pope Records)
ZackeVisst är det vackert (BD Pop)

Varav Carlito – Guldburen släpptes via Whoa.

Relaterade länkar och information:
www.manifestgalan.se

Forumtråd: Manifestgalan 2011

Läs mer: