Ladda hem STOR – ”Nya skolans ledare”!

STOR - Nya skolans ledare2007 års mixtape Dikter ifrån bikten blev en jättesuccé med populära låtar som Där ni ser mig, Ge mig problem och En slant eller sedelbunt. Nu, två år senare, är Ulises Infante aka STOR äntligen tillbaka med den efterlängtade uppföljaren. Streetalbumet heter Nya skolans ledare och laddas helt lagligt och gratis via direktlänken nedanför låtlistan i denna post.

Trots att STOR fortfarande bara är 22 år gammal har han varit med på den svenska hiphopscenen i nästan halva sitt liv. Efter att länge varit en del av gruppen Vendetta hamnade rapparen under The Salazar Brothers (Salla, Chepe och Masse) beskyddande vingar, där han finns kvar ännu idag. Tillsammans med Mohammed Ali, Carlito och Mack Beats ingår han numera också i det Södertörnsbaserade kollektivet Ayla, som redan har hunnit med att beskrivas som ”framtiden inom svensk hiphop” av många kända musikprofiler.

Efter de fortsatta framgångarna med singeln Stockholmsnatt under 2008 släpps nu alltså streetalbumet Nya skolans ledare. Ett släpp som rubriceras som ”en försmak på vad STOR är kapabel till och för att bevisa att STOR tillhör den absoluta svenska hiphopeliten”. Albumet är producerat av The Salazar Brothers, Mack Beats, Masayada och Ears, gästas av Petter, Promoe, DanJah, Mohammed Ali, Adam Tensta, Fille, Jacco och Sepideh Vaziri och finns – utöver på Whoa – för nedladdning hos Playahead, TopStreetWear samt MyBestFriendIsMyGrind.

Låtlista:

1. Minut för minut (Prod. Masse)
2. Allt vi gjort (ft. DanJah) (Prod. Masse)
3. Aina (ft. Mohammed Ali) (Prod. Salla & Chepe)
4. Terminal 5 (ft. Fille) (Prod. Masse)
5. Gata upp gata ner (ft. Sepideh Vaziri) (Prod. Masse)
6. Den här (ft. Petter) (Prod. Salla)
7. Psykos (Prod. Ears)
8. Lilla shorty (Prod. Masse)
9. Baby problem (ft. Jacco) (Prod. Masayada)
10. Sätt dig ner (ft. Promoe) (Prod. Mack Beats)
11. Stockholmsnatt (ft. Adam Tensta & DanJah) (Prod. Masse)
12. Min freestyle (Prod. Masse)

LADDA HEM ALBUMET GENOM ATT KLICKA HÄR
(höger musknapp, spara mål/länk som)

För mer info och kontakt besök:
www.myspace.com/storayla
www.ayla.nu

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/04/29/ladda-hem-stor-nya-skolans-ledare/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] STOR – ”Nya skolans ledare”. UTE NU!

Läs mer: