Vill du höras i Whoa-TV?

Med jämna och ojämna mellanrum släpper vi på Whoa svensk hiphop i rörligt format, det vi kallar Whoa-TV. Det kan handla om allt från att vi är på ett battlearrangemang till att vi lagar mat med en känd artist eller hittar på något annat fuffens. Men bild vill också ha ljud. Ofta har vi artisters tillåtelse att använda deras musik i våra avsnitt men vi vill också gärna lyfta våra användares musik eller er artister där ute som kanske inte fått den shine ni förtjänar. Vill du få din musik med i våra Whoa-TV-avsnitt? Det enda du behöver göra är att maila ett beat till [email protected] och märka det ”Whoa-TV – Musik”. Ni som skickar in er musik kan under kommande säsongen få er musik med i vårt bildmaterial. Ni kommer nämnas antingen i text, i informationstexten på youtube eller som eftertext. Säsong 4 är under planering och flera avsnitt har spelats in och har premiär efter sommaren. Innan dess har vi 3 avsnitt att presentera.

 

Läs mer: