Whoa-TV! S02E03: Stockholmssyndromet spelar osläppta låtar.

Rapduon Stockholmssyndromet släppte tidigt detta året sin skiva Ettfyranånstans? och trots duons tidigare äventyr i musikvärlden var detta början på nått helt nytt. Med låtar som Lasta och I Din Trappuppgång, vars video släpptes exklusivt för oss, har de klättrat sig hela vägen till att få en solklar plats på den kommande Evolution-skivan.

I samband med vårt tioårsjubileum åkte Viktor till Stockholm för att spela in en fikastund. På samma resa fick Whoa en spontan inbjudan ut till Skizz bostad/studio för att lyssna på Stockholmssyndromets bidrag till Evolution plus ett par helt osläppta spår från deras kommande album. Väl i studion fick Viktor och Martin inte bara höra grym ny musik utan även lära sig hur man på bästa sätt ska lugna ner ett gråtande barn, lärdomar som alla nu får ta del av. Så därmed presenterar vi avsnitt tre på den andra säsongen av Whoa-TV!

Forumtråd: Whoa-TV! S02E03: Stockholmssyndromet spelar osläppta låtar.

Läs mer: