2-timmars ”Whoa-special” hos Ametist i SR Metropol på fredag!

Medlemmar från redaktionen och administrationen på Whoa har gästat En kärleksattack på svensk hiphop tidigare, men denna gång blir det något helt utöver det vanliga. För att fira det pågående 10-årsjubileumet (se jubileumsmixtapet och jubileumsfikat i Whoa-TV) kommer det nämligen bli ett helt program med fokus på Whoa hos Ametist på fredag. Det kommer att snackas om Whoas historia, nutid, framtid, bjudas på berättelser, minnen och givetvis ätas Whoa-tårta. Dessutom kommer det att spelas en massa musik som har släppts genom oss under åren som gått (veckans mp3s, netplays och låtar från forumen).

I studion kommer Ola/Stuck, Martin/Oracle, Pontus/Mfs & Christer/Evolution från Whoa.nu att medverka och ett flertal andra artister kommer att närvara, däribland Bjarne B (som gjorde jubileumsmixtapet) och Trainspotters som är veckans fokusgäst (som släppte den hyllade debuten Dirty North genom oss för cirka tre veckor sedan). Det utlovas även en grym Whoa-cypher mot slutet av sändningen, där flera specialinbjudna rappare med Whoa-bakgrund kommer att gå loss över micken som aldrig förr.

Lyssna på fredag 15.00 via En kärleksattack på svensk hiphops hemsida genom att klicka på ”Lyssna direkt” uppe till höger när du är inne på sidan.

… eller ratta in 93,8 om du befinner dig i Stockholmsområdet.

Forumtråd: Radio: 2-timmars ”Whoa-special” hos Ametist i SR Metropol 15.00 på fredag!

Läs mer: