Whoa-TV S02E04: På besök i Level 8 studio

För några veckor sedan så var Whoa-TV på besök i en studio som har så många järn i elden att bara tanken av den kan få huvudet att explodera. Level 8 har under de senaste åren arbetat med namn som Lazee, Öris, Organismen, Ri-Fa och Silversystrar med flera. Listan kan göras lång men för att ni ska få en bild av hur artisterna har det i studion så tog vi med oss kameran och nu kan vi äntligen visa er del fyra i Whoa-TVs andra säsong. I avsnittet får vi inte bara en inblick i studion utan även se när Stockholmssyndromet och Unionen kickar verser!

För att hålla er uppdaterade på vad som händer i Level 8 studion i framtiden så rekommenderar vi er att kolla in deras blogg, www.level8studio.se, som snart kommer ha en nylansering vilket självklart innebär ny musik.

Forumtråd: Whoa-TV S02E04: På besök i Level 8 studio.

Läs mer: