Halftime FM tillbaka i etern

Efter att vi under sommaren tagit ett uppehåll på hela elva veckor är det på söndag äntligen dags igen för Halftime FM att inta radiostudion. Skillnaden jämfört med förra gången vi sände programmet är bland annat att programmet har en ny logotyp, en uppdaterad jingel och att Johannes Torstensson tagit steget från återkommande gäst till att bli en fast medlem i Halftime FM – redaktionen!

I första programmet för den terminen fick Halftime besök Tobias Hillén för att under två timmar analysera all musik som släppts under de elva veckor som vi varit ute i solen. Bland annat spelades musik från Fashawn, MED, Talib Kweli, Aceyalone, Atmosphere, Black Milk, Bun B, De La Soul, Rakaa och flertalet andra.

Precis som under våren sänder Halftime live varje söndag, 14:00-16:00 på 103,1 Mhz och programmet går även att streama via www.k103.se

En kanske ännu större nyhet är dessutom att Halftime nu lagt upp deras alldeles egna hemsida på adressen www.halftimefm.com där du som lyssnare har möjligheten att ladda ner och streama föregående avsnitt, direkt i din webbläsare. På hemsidan hittar du även låtlistor, information om de som sänder och kontaktinformation utifall att du skulle vilja skicka ett meddelande.

Läs mer: