Se Ison & Fille i ”Dom kallar oss artister”

Foto: Sveriges television

Som en del kanske känner till har SVT en serie som går under namnet ”Dom kallar oss artister”. Avsnitten är tänkta att fungera som olika sorters porträtt av svenska artister, med minnen, framträdanden och en inblick i deras vardag.

Den 12:e november sändes ännu en omgång och denna gång med Ison & Fille. Ett klart sevärt program där vi får följa med rapparna bakom kulisserna, både som grupp och på var sitt håll. Bland annat får man ta del av Ison under inspelningarna av TV4:s X-Factor och Fille när han intervjuar Gry Forsell i sin radioshow Lilla Al-Fadji i P3. I vanlig ordning får vi även ta del av deras musiktips och stora musikminne.

Klicka här för att se avsnittet hos SVT Play (tyvärr går klippet inte att embedda)

Forum: dom kallar oss artister: Del 2 av 8: Ison & Fille

Läs mer:

Kommentarer

   
mfs
2012-11-14 11:24
Tyckte det var riktigt trevlig tittning!
2012-11-18 7:17
Riktigt bra, jag gillar dem. Kul att Ison valde att spela Ahmad - Back in the day, en låt som betyder samma sak för mig och som jag spelade sönder när jag var 14-15. Eller jag spelade inte sönder den, för jag kan aldrig tröttna på den. (Och sen Timbuks, Chords och Supremes version - För länge sen, som handlar mycket om min hemstad Lund är guld värd)
2012-11-20 16:56
Haha ja Timbuks låt har betytt lika mycket för mig som Ahmads låt för Ison :P Kul att se behind the scenes på Lilla Al Fadji

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till dom kallar oss artister: Del 2 av 8: Ison & Fille för att kommentera!