Lyssna på Whoa-special-cyphern med Mickelito, Shazaam, Trainspotters och Mofeta

Som bekant gästade Ola/Stuck, Martin/Oracle, Pontus/Mfs och Christer/Evolution SR Metropol och Ametists program ”En kärleksattack på svensk hiphop” för en månad sedan och snackade om Whoas historia, nutid och framtid. Med i studion fanns en rad artister som länge varit välkända namn på Whoa och som givetvis passade på och reppade Whoa i form av en enda stor cypher i slutet av programmet. Lyssna hur det här nedanför.

Medverkande rappare: Mickelito (Gorilli), Shazaam (Ri-Fa), Rewind (Trainspotters), George Kaplan (Trainspotters) och Mofeta.

Missade du att lyssna på programmet i sin helhet? Gå i så fall in på följande länk och ta reda på vad du missat. http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2842&grupp=3871&artikel=3979433. Har du dåligt med tid finns dock även en ihopklippt sammanfattning på vimeo, för den som föredrar att lyssna därigenom.

Forumtrådar:
Radio: 2-timmars ”Whoa-special” hos Ametist i SR Metropol 15.00 på fredag!

[Audio] Mickelito, Shazaam, Trainspotters och Mofeta hos Ametist!

Läs mer: