Ladda hem Critical – ”Critical Minded” och kolla in nya videon ”Kung Fu”

Vi på Whoa är idag glada att kunna presentera ytterligare ett exklusivt släpp direkt från den svenska hiphopeliten. Denna gång från en av de hårdast jobbande artisterna i landet, närmare bestämt rapparen Critical och hans nya mixtape Critical Minded.

Samtidigt bjuds ni även på premiären av videon Kung Fu, där DJ Tin Ho & MastaMic från Hong Kong gästar.

Criticals presentation av Critical Minded (Mixed by DeeJay Element of the Brown Bag AllStars):

I början av 2008 var jag och Saul Abraham i New York och gjorde bl.a. videon till Takin’ Over. Då träffade vi j57 från Brown Bag AllStars som stod bakom disken i fatbeatsbutiken. Vi höll kontakten via nätet och nästa gång jag var i NY hängde vi, spelade in osv. Sen hade jag några från det gänget över till Sverige för att spela och nu gör DeeJay Element mixtapet till mig. De andra medverkande på tapet har jag liknande historier med. Vissa låtar är hämtade från kommande albumet Resejournalen, andra låtar är exklusiva eller helt enkelt låtar som inte kom med på albumet samt redan har kommit ut på andra sätt, som Tiden springer iväg och The Latest med K-Real.

Ladda hem Critical Minded genom direktlänken nedanför låtlistan.

Criticals presentation av musikvideon till Kung Fu feat. Dj Tin Ho & MastaMic:

Våren 2009 träffade jag MastaMic i Hong Kong där vi hängde ut lite. Sen styrde han upp en gemensam turné åt oss i HK och södra Kina nu i november. Sista dagen spelade vi in den här musikvideon till vår låt Kung Fu. Medverkar gör även DJ Tin Ho som är HK DMC champion 2007 och som DJade åt mig på ena spelningen. Post: Christoffer Castor, shout outs till DJ Akira (HK).

Låtlista:
01. Critical Minded Intro by DeeJay Element of the Brown Bag AllStars
02. En lång väg hit
03. The Latest – Critical & K-Real (Basementality)
04. Från världens alla hörn feat. DJ Connect, MC Ya & Kenan (NL)
05. Tiden springer iväg
06. Var är ni nu?
07. City 2 City feat. SigNif (NY) & Mat The Alien (Canada)
08. Underground
09. Stockholm Calling
10. Kung Fu feat. DJ Tin Ho & MastaMic (Hong Kong)
11. Även om jag dör idag feat. Evindi of Negrissim (Camerun)
12. Inget direkt mål
13. Culture Shock – Tyde T (DK) feat. Joe True, Paulo & Critical

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.criticalrap.com/
www.twitter.com/critical_se
www.twitter.com/deejayelement
www.youtube.com/crtclrp (criticals youtube kanal)
brownbagallstars.blogspot.com

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/01/30/ladda-hem-critical-critical-minded-och-kolla-pa-nya-videon-kung-fu/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Critical – Critical Minded. UTE NU! + videon ”Kung Fu”

Läs mer: