Whoa-TV! S02E01: Chords + gäster på Colors

Whoa-TV är tillbaks igen med en ny säsong! Under säsong 1 mötte vi upp och träffade massor av människor från bland annat Malmö med omnejd, Stockholm och Uppsala. Denna gång lyfter vi blicken ytterligare och utgår ifrån västkusten, med Göteborg i fokus.
Efter att Hur Högt!? ställt in både intervju och spelning på Colors så fick det helt enkelt bli en spontan dokumentation av en kväll på denna klubb i Göteborg. Hur Högt!? inspirerade dock i det tysta. Tyvärr genom dåliga ordspel, men eftersom jag är från Göteborg kanske man inte kan förvänta sig mer.

Vi får träffa trevliga gäster på Nefertiti där Colors utspelar sig, men framförallt får vi träffa Chords. Artisten fyllde tomrummet som Hur Högt!? lämnade bakom sig och gjorde det väl. Se delar av spelningen, och få även reda på hur han kände för att ersätta stockholmsgruppen. Med sig hade han även Jeppe Körsbär och Moe och tillsammans gjorde de onsdagen, som gick i de svarta färgernas tecken, till en grym afton!

Historik Whoa-TV:
Whoa-TV: Säsong 1

Forumtråd: [Whoa-TV!] S02E01: Chords + gäster på Colors

Läs mer: