Colors gästas av Chords

Notera ändringar!

Morgondagen är ingen sorgedag, tvärtom, trots det så ska du definitivt klä dig i svart. Detta bör du åtminstone göra om du ska till den klubb i Göteborg som tidigare har vunnit Årets Klubb i Nöjesguiden. Klubben jag pratar om är, för er som inte vet, Colors. Har ni missat den så har ni sannerligen missat för mycket. Vareviga sommaronsdag så skuttar jag ner dit, för att sedan följande torsdag lunka till jobbet klockan sju på morgonen. Trots ett antal bakfyllor kan jag med gott samvete säga att jag aldrig har ångrat det.

Imorgon har det alltså blivit dags att följa upp tidigare färger, bland annat grönt och lila, med svart. I vanlig ordning då svart är på tapeten hos Colors så håller Stuffa i sitt årliga Ping Pong Blockparty. För de som räds tanken av att hålla i ett pingisracket kan jag meddela Chords kommer dit och förgyller kvällen uppbackad av bland annat Jeppe Körsbär

Jag kan även passa på att påminna oinvigda att vid öppning så är det kö. En halvtimma efter öppning så är kön ENORM… Alltså, var där i tid.

Colors Black Night 21/7
Färg: Svart
Live: Chords
Dj’s: Dainja, JayAre, Hawaii Mike & Nils Krogh
Tid: 21.00 – 03.00
Förköp: 100:- (Förköp rekommenderas starkt!)

http://www.nefertiti.se/

Forumtråd: 21/7 – Hur Högt!? @ Colors/Neffertiti

Läs mer: