DubCNN/Whoa-TV! Avsnitt #1: Chukk Rukkuz (del 1 av 2)

Efter en populär första säsong för Whoa-TV är videoserien nu tillbaks igen med en ny säsong, i form av ett gemensamt projekt mellan oss och DubCNN Magazine. Bakom kameran hittar vi som vanligt Vigge från DigitalDirt Entertainment och budskapet är fortfarande detsamma: att försöka spegla flera av de duktiga rappare och producenter som finns ute i landet.

I det första avsnittet av DubCNN/Whoa-TV möter vi upp Chukk Rukkuz som är en del av Malmöbaserade clicken Muddy Fortique, där bl.a. medlemmen Baby Mike fick en del uppmärksamhet häromdagen för sin låt med Alchemist. Chukk Rukkuz, i sin tur, är aktuell med ett nytt mixtape och har även synts i en del andra videoklipp på nätet. Här ingår också K.Sluggah, som för närvarande jobbar på en EP med KG Boom. Håll även utkik efter den kommande EPn från hela Muddy Fortique!

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/chuckruckus
Whoa-TV, säsong 1

Forumtråd: [DubCNN/Whoa-TV] Chukk Rukkuz (del 1 av 2)

Läs mer: