Colors gästas av Ison & Fille

Ikväll blir det galej på Nefertiti i Göteborg då Colors intar den anrika jazzklubbslokalen för tredje gången den här sommaren. Förra året var en succé med spännande bokningar och annorlunda teman. Då var det en hel del kvällar som gick att koppla till svensk hiphop från Dj Dainja som stod bakom den klassiska klubben Fatmilk.  Precis som förra säsongen verkar det bli en hel del svensk hiphop på schemat även denna sommar. Ikväll kommer nämligen Bredäng/Vårberg-duon Ison & Fille på besök för att riva av sina hits. För er som har missat vad Colors handlar om kan ni läsa mer på facebookgruppen och på twittern  (Där man även har möjlighet att vinna gästlista). Färgen för ikväll är blå. Så förhoppningsvis känner sig ingen dikriminerad när de tittar in i garderoben.

Hemsida: www.colorsgbg.com

colorsbla1

Läs mer: