Rösta fram bästa rapparen i tävlingen The MC!

Varje vecka har en mindre etablerad svensk MC fått visa vad han/hon går för i två minuter i Sveriges Radios eter i Ametists program ”En kärleksattack på svensk hiphop”. De tävlande har inte fått välja beatet själva så de har verkligen fått visa prov på hur mycket rapskills de har.

Förra säsongen vann Toffer, nu är det dags att rösta fram årets bästa MC, och den här säsongens lineup är starkare än nånsin. Du kommer hitta namn här du garanterat känner igen. Vinsten är att komma in som ”Veckans fokusgäst”, spela upp sin musik och berätta om sig själv i Sveriges Radio.

Som komplement till omröstningen, som redan pågår på programmets hemsida, har du nu möjlighet att rösta på din favorit även här på Whoa. Dessa röster kommer att vara lika mycket värda som de på Sveriges Radios hemsida (de kommer att räknas ihop), så passa på och bidra med din åsikt!

Vinnaren avslöjas fredag den 27/7 klockan 15.30.

Lyssna på bidragen genom att klicka här (extern länk)

När du bestämt dig vilken din favorit är, klicka här för att komma till omröstningen! (om du inte redan ser den nedan)

[poll id="6"]

Forumtråd: Rösta fram bästa rapparen i The MC VT-2010!

Läs mer: