Glöm inte att rösta fram den bästa rapparen i The MC!

Du har väl inte glömt att rösta fram bästa rapparen i The MC VT-2010? En ny säsong av Ametists program ”En kärleksattack på svensk hiphop” är på gång och vinnaren kommer att avslöjas nu på fredag den 27/7 klockan 15.30, så passa på och lägg din röst innan det är för sent! Detta är ett speciellt och unikt tillfälle för oetablerade rappare runt om i landet att få sin stund i rampljuset, så våga ta dig tid och uppmuntra en fortsättning av detta fina initiativ genom att klicka för din favorit!

Vinnaren av tävlingen kommer att bli inbjuden som ”Veckans fokusgäst”, få spela upp sin musik och berätta om sig själv i Sveriges Radio.

Lyssna på bidragen genom att klicka här (extern länk)

När du bestämt dig vilken din favorit är, klicka här för att komma till omröstningen! (om du inte redan ser den nedan)

[poll id="6"]

Forumtråd: Rösta fram bästa rapparen i The MC VT-2010!

Läs mer: