Rösta fram årets bästa ”The MC” + vinn Whoa-tees

Varje fredag under 14 veckor har en oetablerad MC fått två minuter på sig att visa sina rapskills i programmet En kärleksattack på svensk hiphop med Ametist i Sveriges Radio. Det har varit en hård och för många nervös match, och nu är det äntligen dags att utse den bästa. Whoa’s besökare har fått förtroendet att rösta fram den bästa MC:n! Vinnaren får vara med på en längre intervju i programmet under vårsäsongen, och chansen att uppträda på scen under ett kommande live-event som Ametist planerar. Så var noga med hur du röstar!

Gå in på SR Metrolpols webbsida för att lyssna på samtliga MCs. När du vet vem din favorit är så klickar du här för att rösta (om du inte redan är på bloggen och ser formuläret nedan).

[poll id="4"]

När du röstat så kan du dessutom vara med i utlottningen av tre stycken Whoa-tees och Whoa-stickers! När du lagt din röst så skickar du ett mail till [email protected] och anger:

  1. Vilken MC du röstade på
  2. Ditt användarnamn på Whoa
  3. Ditt riktiga namn
  4. Din adress samt
  5. Storlek på t-shirt
  6. Om du vill ha killmodell eller tjejmodell.

Sista tävlingsdag är onsdag 14:e januari. Vinnaren av årets bästa The MC presenteras fredag den 16:e januari i radioprogrammet och vinnarna av Whoa-tees & stickers får ett meddelande på Whoa! Du som vill vara med i The MC nästa säsong ska skicka ett mail med ditt telefonnummer till Ametist.

Forumtråd: Rösta fram årets bästa “The MC”, SR Metropol/Ametist

Läs mer: