Zacke feat. Movits! – Båtdrinkar

När vi i början av september 2008 släppte Förlorad generation som en försmak på Zackes då kommande fullängdare Visst är det vackert, var intresset generellt sett svalt från media trots ett mycket varmt mottagande på nätet. Nu, ungefär ett och ett halvt år senare, har albumdebuten skrivits upp av allt från Kingsize Magazine till Svenska Dagbladet och Sydsvenskan och radiointervjuer har varvats med inslag i både SVT som TV4. Helt rätt, enligt oss på redaktionen, som tidigt utsåg skivan till bland det hetaste i releaseväg år 2010.

Med singlarna BS, Förlorad generation, Spela mig på radion och Öppet idag i bagaget, följde Luleårapparen med populära Movits! på en bejublad USA-turné i början av året och därefter har även en femte singel, 1000-0 till idioterna, hunnit med att nå radiostationerna. Och det är med just Movits! som Zacke har samarbetat på veckans mp3, Båtdrinkar, som är hämtad från den hyllade albumdebuten. Låten är producerad av Mördar-Anders och bär på en text som är influerad av filmen Things to Do in Denver When You’re Dead.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/04/08/zacke-feat-movits-batdrinkar/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.zackemusik.se
www.myspace.com/zackemusik

[buyalbum]Zacke[/buyalbum]

Forumtråd: [Veckans MP3] Zacke feat. Movits! – Båtdrinkar

Läs mer: