Ladda hem Nody & Phyro – Practice Made Perfect

Nody & Phyro, eller Kristoffer och Johan Pirhonen som de egentligen heter, är två bröder från Västerås som sysslat med musik sedan mitten av 90-talet.

Efter att ha startat som en trio under namnet The Organyzed, med ett hundratal låtar på kassettband och cd, började man kalla sig för The Lost Lyricists år 2000. Efter en vinyl-EP på fem spår, inklusive ett samarbete med Promoe från Looptroop (Rockers) och ett cd-album med titeln Food for Thought, splittrades dock gruppen 2002 och musiken hamnade i skymundan.

Efter en vistelse i USA år 2008 kom suget tillbaka och grabbarna bestämde sig för att plocka upp pennan igen och satsa på musiken till hundra procent. Klädkammaren revs ut och byggdes om till micbås, ny utrustning köptes och låtar började växa fram i snabb takt.

Efter förra årets album Var är vi på väg, har det nu blivit dags för bröderna att ge oss den nya fullängdaren Practice Made Perfect. Skivan består av nio spår, där Nody & Phyro tolkar hiphop som de tycker att den ska låta. Musik för själen, snarare än musik för klubben, med fokus på text och känsla. Diggar du detta bör du även spana in gruppens kommande material, som förhoppningsvis släpps innan årsskiftet.

Ladda hem Practice Made Perfect, exklusivt här på Whoa, genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Polaris (Destined To Shine)
02. Slow Down
03. Prime
04. Yesterday Is Gone
05. All It Takes
06. Sunlight
07. Encore feat. Ayoba
08. Time For Reflection
09. All It Takes (Remix)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/nodyandphyro

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/04/05/ladda-hem-nody-and-phyro-practice-made-perfect. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Nody & Phyro – Practice Made Perfect. UTE NU!

Läs mer: