Toffer – Svenne guss (häll den upp!)

TofferToffer är en 24 årig talang från Haninge som började spotta rhymes strax innan millennieskiftet i gruppen MicSlick. De flesta av oss hörde honom dock först ett par år senare i gruppen Smötsiga Höndar och framförallt låten Smötsig jul, vilken – utan någon som helst konkurrens - är den mest nedladdade mp3n på Whoa genom tiderna. Sedan ett tag tillbaka kickar Toffer dock solo och nu tyder det mesta på att 2009 blir året då han presenterar sig på allvar för alla musikälskare där ute.

På senare år har det varit ganska tyst från artistens håll med diverse låtar på Internet såsom 2005 års Godisaffär och gästningen på Organismens mixtape Versioner Vol.2 år 2007. Sedan en tid tillbaka har glöden emellertid varit på topp hos Toffer och ambitionen är även den stor. Häromveckan släpptes netplayen Snart kommer musiken! och redan till den 1 juni kommer vi att få ta del Hur går det med musiken?, ett 30 spår långt mixtape (med gäster som M.Zamora, Allyawan, Shazaam, Kid Colt, Nicko McFish m.fl) som delas ut gratis både på fysisk skiva och Internet (på toffer.se). Därefter kommer ytterligare en EP efter sommaren samt en EP och ett mixtape med M.Zamora till hösten.

Veckans mp3, Svenne guss (häll den upp!), är en sprillans ny låt från Toffer, hämtad från det kommande Hur går det med musiken?. Produktionen står LL.COOL.BEE för.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/05/21/toffer-svenne-guss-hall-den-upp/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.toffer.se (där du bl.a. kan ladda netplayen Snart kommer musiken!)
www.myspace.com/toffer136

Forumtråd: [Veckans MP3] Toffer – Svenne guss (häll den upp!)

Läs mer: