Ladda hem Trofast – Wanna Feel Your Love EP

Vi är idag glada att kunna presentera en ny netplay med Jonas Hammenvik aka Trofast, en artist på 21 år från Mönsterås (utanför Kalmar) som hållit på med musik sedan han var 17. Efter att från början gjort mest renodlad hiphop, har musiken – den senaste tiden – fått allt mer tydliga inslag av pop och R&B, och det känns på många sätt som att rapparen hittat sin egen grej. Letar du efter något mer radiovänligt och partyglatt att spela på gräset eller festen i sommar, då har du kommit alldeles rätt.

Förra sommaren spenderade Trofast en vecka hos Sir David Husselhoff, en av männen bakom den populära hiphopbloggen MyBestFriendIsMyGrind, och spelade in med såväl K-One som Sam-e från Medina. Ett besök som verkligen inspirerade till fortsatt produktivitet och nu, ett år senare, är han redo att släppa sin engelskspråkiga Wanna Feel Your Love EP. Fem låtar, där det inledande titelspåret, producerad av Jay Paul, är utnämnd förstasingel. Även Don Cezaro medverkar med en produktion och Eros Lila står för mastringen.

Så vad väntar du på? Ladda hem Wanna Feel Your Love EP, exklusivt här på Whoa, genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Wanna Feel Your Love (prod. Jay Paul)
02. Gotta Get That Girl
03. Having Sex With A Cheater
04. Jump Up N’ Down (prod. Don Cezar)
05. Ain’t No Party Like A Småland Party

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/trofastsweden
Trofast facebookgrupp

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/06/09/ladda-hem-trofast-wanna-feel-your-love-ep/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Trofast – Wanna Feel Your Love EP

Läs mer: