Arion – Eyes Wide Cynical

2011 är igång och ”Veckans mp3″ likaså, Whoas grundstomme där en bra låt – vare sig den kommer från en känd eller okänd hiphopartist – sätts i fokus under sju dagar. Något vi gjort i över åtta års tid nu, och givetvis tänker fortsätta med.

Denna vecka riktar vi därför uppmärksamheten mot Arion, en rappare från Lund som tidigare varit känd som kid B. Artisten, som idag är 20 år gammal, har skrivit texter sedan 13 års ålder, spelat in musik sedan 16 års ålder och håller just nu på med projektet The Remixtape, ett mixtape där han – som titeln antyder – kör över lånade instrumentaler. Utöver detta ligger även en del gästinsatser runt hörnet, däribland en spikad medverkan på det kommande släppet från Moonsplash Productions senare i år.

Eyed Wide Cynical är en helt ny, exklusiv låt från skåningen, producerad av Ghettoblaster (FR). Så här beskriver Arion den med sina egna ord:

Låtens tema är ganska öppet. Som titeln säger ger jag en ganska cynisk sida av mig själv, ett cyniskt perspektiv på livet och relationer. Den talar bland annat om hur jag känner: att jag ger så mycket mer än jag får tillbaka av vissa omkring mig, och hur vissa är i närheten när de är i behov av mig men sen när jag behövde stödet (ex. någon i familjen dog) var det inte många som dök upp. Låten speglar också hur jag känner kring att försöka slå igenom på den svenska hiphopscenen men inte har de rätta kontakterna etc.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/01/06/arion-eyes-wide-cynical/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/arionevetovics
www.soundcloud.com/arionmusic

Forumtråd: [Veckans MP3] Arion – Eyes Wide Cynical

Läs mer: