Ladda hem Alex-j – ”Ljudet från orten”

Alex-j - Ljudet från ortenDet har blivit dags för oss på Whoa att fortsätta lyfta fram nya och intressanta förmågor från den svenska hiphopscenen. Denna gång i form av rapparen Alex-j och dennes mixtape Ljudet från orten, som är 22-åringens första fullängdare hittills i karriären.

Alex-j kommer från Botkyrka i Stockholm och är förmodligen en ny bekantskap för de flesta av er som läser detta. Det råder dock ingen tvekan om att det är något speciellt över artisten i fråga. Ett bevis på detta är att Masse från Salazar Brothers tog fasta på stockholmarens originella leverans och känsla, i samband med sitt mixtape Gott & Blandat # 2 förra året. Den uppmärksamme kommer även ihåg Alex-js låt Ansökan, som vi släppte som veckans mp3 för några veckor sedan.

Mixtapet Ljudet från orten består av elva låtar, till stora delar producerade av Hurricane. Medverkar på flertalet av spåren gör även Nano, en spännande sångare med ett personligt sound som inte bör missas. I övrigt talar musiken mycket för sig själv. Vill du ha avslappnad och okonstlad hiphop direkt från betongen med både verklighetsanknytning och känsla så har du hittat alldeles rätt.

Ladda hem Ljudet från orten genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Intro (prod. Pablopaz, cuts: Hurricane)
02. Ingenting kommer gratis (gäst. Nano) (prod. Hurricane)
03. Ansökan (gäst. Nano) (prod. Hurricane)
04. Paraknas (prod. Hurricane)
05. Håll huvet högt (gäst. Nano) (prod. Nano)
06. Måste härifrån (gäst. Nano & Jpd) (prod. Hurricane)
07. En Minut (prod. Hurricane)
08. Ser på dig (gäst. Nano) (prod. Mackbeats)
09. Ett tag sen (gäst. Nano) (prod. Hurricane)
10. Ser vad jag ser (prod. Hurricane)
11. När jag går ut (prod. Hurricane)

Mixad och mastrad av Hurricane.

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/aleexj

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/11/28/ladda-hem-alex-j-ljudet-fran-orten/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Alex-j – Ljudet från orten. UTE NU!

Läs mer: