Ladda hem Houman Sebghatis ”Hembränt 3″!

Houman Sebghati - Hembränt 3Houman Sebghati är en veteran inom svensk hiphop, värd att tippa hatten för. Efter att han – som 15-åring – introducerades för rappen av klasskamraten Henrik Blomqvist (vilken senare kom att bli känd som Eye N’ I) påbörjade hässelbybon en resa in i musikens värld som ännu idag skriver nya kapitel.

Under slutet av 90-talet utgjorde Houman en viktig del av det hyllade kollektivet 165 tillsammans med bland annat Magro, Big Fred och Ken Ring. Få undgick även hypen som de efterföljande solo-demo-skivorna Hembränt och Hembränt 2 skapade mellan 2000-2002.  Utöver detta gästade rapparen dessutom Petters klassiska debut Mitt Sjätte Sinne (se låten Riddarna Runt Runda Bordet) samt turnerade land och rike runt med kompisen Blues. Ett mixtape (Ali Zaoua The Mixtape, 2005) och ett album (Reptilernas planet, 2006) senare har det nu blivit dags för artisten – tillika radioprataren – att ge ifrån sig en ny fullängdare i väntan på det kommande albumet Alkemisten. Medverkar på mixtapet gör bland annat Ison & Fille, Gurmo, EKP och DJ Rooftop. Missa inte detta!

Ladda hem Hembränt 3 genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Perceptionen av mig (prod. Hurricane)
02. Djävulen (prod. Masajada)
03. Trauman (prod. Mayate)
04. DJ Rock Ski interlude
05. Säg det åt mig (prod. Sakis & Are Stål)
06. Kan du tänka dig (prod. Rubix Function)
07. Det är bara… (med Namo) (prod. Marcus Price)
08. Ger dig nånting (med Gurmo, Ison & Fille) (prod. EKP)
09. Hiphop (prod. EKP)
10. Vakna (med DJ Rooftop) (prod. EKP)
11. Savve ringer interlude
12. Offring (prod. Fotios K)
13. Hustlares salut (prod. Hurricane & Houman)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

För mer info och kontakt besök:
houmansebghati.blogspot.com
www.myspace.com/houmansebghati

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/10/01/ladda-hem-houman-sebghatis-hembrant-3/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Houman Sebghati – Hembränt 3. UTE NU!

Läs mer: