Alex-j feat. Nano & Danjah – Vill inte veta av

Alex-j är en rappare från Botkyrka som släppte mixtapet Ljudet från orten på Whoa för ganska exakt ett år sedan. Innan dess syntes han i en del olika sammanhang, däribland på Masses kritikerrosade mixtape Gott & Blandat #2. Efter debuten hamnade dock jobb och annat i vägen, inspirationen försvann och lite tid blev över till själva musiken.

I somras började emellertid suget och glöden komma tillbaks igen och Alex-j började att skriva på nytt. Nu väntar en singel i början av 2011 och en ny fullängdare är planerad. I väntan på detta bjuder vi idag på veckans mp3, Vill inte veta av, som är en exklusiv låt producerad av Don Paco. Budskapet i texten riktar sig till folket om att ”det inte är värt det”. Med andra ord att man inte alltid ska försöka ta den snabba vägen, då det ofta slutar med att ”de” tar ditt liv och du tvingas spendera dina dagar bakom galler. Gästar gör sångarna Nano och Danjah.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/12/16/alex-j-feat-nano-och-danjah-vill-inte-veta-av/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://www.myspace.com/aleexj

Forumtråd: [Veckans MP3] Alex-j feat. Nano & Danjah – Vill inte veta av

Läs mer: