Houman Sebghati feat. Promoe – Lögner

Houman Sebghati är en veteran inom svensk hiphop som utgjorde en viktig del av det hyllade kollektivet 165 under slutet av 90-talet tillsammans med bland annat Magro, Big Fred och Ken Ring. Han fick även en hel del hype på egen hand i samband med de efterföljande solo-demo-skivorna Hembränt och Hembränt 2, som släpptes mellan 2000-2002. Utöver detta gästade rapparen dessutom Petters klassiska debut Mitt sjätte sinne (se låten Riddarna runt runda bordet) samt turnerade land och rike runt med kompisen Blues.

Ett album (Reptilernas planet, 2006) och två mixtapes (Ali Zaoua The Mixtape, 2005 och Hembränt 3, 2009) senare har det nu blivit dags för artisten att ge ifrån sig en ny fullängdare. Det kommande albumet Alkemisten, med release den 14:e oktober, kommer visa att Houman fortfarande fyller en viktig pusselbit på den svenska hiphopscenen.

Veckans mp3, Lögner, är den första singeln från Alkemisten och tillika den första officiella singeln från ett album med Houman sedan Reptilernas planet 2006. Låten är producerad av Moe Sakwanda för Breakmecanix och är inspelad i Le Rec studio, Rågsved.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/09/02/houman-sebghati-feat-promoe-logner/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.houman.nu
Ladda hem Houman Sebghati – Hembränt 3 här

Forumtråd: [Veckans MP3] Houman Sebghati feat. Promoe – Lögner

Läs mer: