Houman Sebghati – Livet (Mayate remix)

I slutet av 2010 släppte Hässelbysonen Houman Sebghati albumet Alkemisten, vilken fick ett fint mottagande av både lyssnare och kritiker. På skivan hittades bland annat låtarna Lögner, och Världsvinden, som alla finns tillgängliga på nätet med tillhörande videor för den som missat.

Häromveckan gav vi er ett Whoa-TV-avsnitt med Houman, där han berättade om sin uppväxt och artisteri. Idag fortsätter vi att skämma bort er. Veckans mp3 kommer nämligen även den från rapparen i fråga och är en exklusiv remix av låten Livet, vars original återfinns på nämnda Alkemisten. Originalet är producerat av Moe Sakwanda och denna remix är gjord av Mayate, en producent från Bålsta som jobbade med Houman redan 2009 på mixtapet Hembränt 3.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/05/26/houman-sebghati-livet-mayate-remix/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.houman.nu
www.twitter.com/houmansebghati
www.facebook.com/houmansebghati

Forum: [Veckans MP3] Houman Sebghati – Livet (Mayate remix)

Läs mer:

Kommentarer

   
2011-05-26 9:51
Livet behövde nästan det här. Gillar originalet men detta är fan något extra!
2011-05-26 20:27
Måste säga tack till houman...de där gjorde du kungligt man...
Så jävla fett de blev...

piZ...
2011-05-27 11:19
Riktigt grym remix på en fet låt!

Big up

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Veckans MP3] Houman Sebghati – Livet (Mayate remix) för att kommentera!