Kort om Circle prinz och Challenge of the masterz

Helgens breakingevenemang i Kulturhuset (Stockholm) präglades av dans med mycket energi, intensivitet och humor. Högoffensiva battles, galna shower och ljuva cirklar däremellan – allt till rytmer levererade av DJ Aidan Leacy och DJ Jam One.

Höjdpunkterna var definitivt finalerna. I Circle Prinz-finalen, 2vs2, fick vi under namnet Bom Bom se b-girls  från Flow Mo Crew (Finland) mot b-boys från Ghost Crew (Norden) där sistnämnda vann. Efter en spektakulär battle så kan jag bara säga en sak; nu är det verkligen tid för alla b-girls att ta plats! Finalen i Challenge of the masterz blev ett mäktigt ”derby” mellan östkustens Grounded och västkustens Octagon , i vilken förstnämnda segrade på hemmaplan.

Otroliga dagar, trots att det var förvånansvärt lite folk. Ni som inte tog er dit, missade definitivt någonting utöver det vanliga. Nästa år blir det här förhoppningsvis ännu större; så mycket kärlek och energi som man tydligt märkte låg bakom både arrangerandet och dansarna så känns det som en omöjlighet att det inte skulle växa till sig!

Vi gratulerar Ghost Crew som kommer att representera Sverige i Circle Kingz i Schweiz samt Grounded som segrade i Challenge of the masterz!

Relaterade länkar:
Circle Kingz

Forumtrådar:
Marre från Ghost Crew tackar..
Info: Circle Prinz
Challenge of the masterz tackar…
Info: Challenge of the masterz

Läs mer: