Streetstar nästa helg!

Nästa helg, den 28-29 december, intar Streetstar Streetdance Festival Solnahallen för sjätte året i rad. Dansare från hela världen söker sig till den annars inte särskilt anmärkningsvärda delen av Stockholm för att delta i två dagar fyllda av dansglädje.

I fokus är, som alltid, tävlingen Just Debout Scandinavia. Det blir battles inom mer välkända och etablerade dansstilar som hiphop, popping, locking och house, men också waacking och vouging. De senare två stilarna tycktes regera hallen förra året och det blir intressant att se vilka stilar som framhävs mest i år. Men Breaking Masterz – tävlingarna där b-boys och b-girls gör upp – är det som står högst upp på min lista!

Jag är redan där.

Relaterade länkar:

Streetstars hemsida

Streetstar på Facebook

Formtrådar:

Streetstar Festival 2011

Breaking Masterz 2011

Läs mer: