Circle Prinz och Challenge of the masterz i helgen!

flyernUnder den här veckan har streetdancefestivalen Into the groove huserat i Kulturhuset i Stockholm. Precis som det brukar, så väntar även här det bästa till sist; breakingen.

På lördag kickar två nervbitande dagar igång. Först ut är Circle Prinz Scandinavia där vi får se b-boys och b-girls battla 2vs2 om att få flyga till Schweiz och delta i finalerna i november. Utöver detta utlovas liveband och shower bland annat.

På söndag ges det plats för Challenge of the masterz där crews battlar mot varandra. Koreanska crewet Floor Gangz och nordiska Ghost Crew bjussar dessutom på en showbattle! Vid skivspelarna står Aidan Leacy samt DJ Jam One.

Priset för en oförglömlig helg går under priset av en biobiljett. Så, behöver jag ens säga var alla dansare borde vara?

Relaterade länkar:
Info om Into the groove

Forumtrådar:
Circle Prinz
Challenge Of The Masterz

Läs mer: