Nu har det gått några dagar

Puh, det har varit en hektiskt vecka för oss som jobbar med Whoa. Några hundra inlägg i bloggtråden och massor av åsikter varav vi uppfattade de flesta som positiva även om vissa såklart har klagat lite. Men vi är vana och har även tagit till oss en del av kritiken.

Det som de flesta ändå har klagat på är att sidan laddar långsammare och att det är krångligare att logga in. Vi har gjort en mängd åtgärder kring detta och bloggen är mycket snabbare nu, även inloggningsformuläret laddas upp väldigt fort. Vi ska också fixa så att markören automatiskt ställer sig på rätt plats för att ytterligare förenkla inloggningen.

I vilket fall tycker vi att detta är hur kul som helst och tro det kan ge ett helt annat liv åt Whoa.

RSS och Podcast

RSS headphonesVi har inte nämnt det tidigare men i.o.m bloggen så har Whoa blivit lite modernare. Man kan prenumerera på bloggen via en s.k RSS feed. Man hittar vår RSS om man går till http://www.whoa.nu/feed. Om ni inte har den blekaste vad RSS är för något så kan jag rekommendera inlägget ”Alla tjatar om RSS, Feed me” på Olas och Markus blogg Ohsohightech.se.

Om ni inte kände till det så har vi även tidigare haft RSS:er för alla våra forum. Ni hittar dom när ni är inloggade och klickar på den lilla rss ikonen i din webbläsare. Finns mer information i ovan nämnda bloggpost.

Vi har även en Podcast på för Veckans Mp3. En podcast gör att man t.ex via iTunes kan prenumerera på ljudfiler och automatiskt få dom nedladdade till sin dator och sin mp3-spelare. Man kan hitta vår podcast på adressen http://www.whoa.nu/feed/podcast/ eller via iTunes på denna länk. Det verkar inte gå att söka efter den än så länge men det kommer nog.

Forumtråd: Whoa Blogg – Allmänt snack

Läs mer: