Nya släpp från Kartellen, Shazaam & Industrin

Kartellen - ProgramrebellerNu när julhelgen kommer allt närmare och man bara längtar efter att ta det lugnt med familj och vänner så kan man inte säga att svenska rappare ligger på latsidan. Den senaste veckan så har Kartellen, Shazaam och Industrin släppt varsitt mixtape för gratis nedladdning.

Kartellen släppte sitt, för många, efterlängtade mixtape Programrebeller via Kingsizemagazine.se. Deras förra mixtape Kartellen är här släpptes också via Kingsize i början på året och det laddades ner ca 18.000 ggr, så man kan nog lugnt säga att hypen är ganska stor. Det nya mixtapet innehåller 22 låtar med gäster som bl.a. Adam Tensta, J-son, Eboi och Pauline.

Ladda ner Programrebeller här

Låtlista
01. Intro
02. Kartellen
03. Hårda Vägen
04. Programrebeller ft. Jacco
05. 100 Gubbar
06. Verklighetsrap ft. Labyrint
07. Gå Loss ft. Lazee, Adam Tensta, Glacius, J-son, Eboi
08. Bli Dum ft. Pauline
09. Bakom Dig ft. Pauline
10. Medan Vi Faller ft. LilStar
11. Junior ft. Michele
12. Vår Verklighet
13. Rån (Interlude)
14. Fuck Aina Del 2
15. Fuck Aina Outro (Interlude)
16. Förhäxad Skog
17. Djupt Involverad
18. Bakom Murarna ft. Stoopido
19. Bazz Systemet
20. Betongbarn
21. Ghetto Drömmar
22. Just Nu

Mixtapet Utanför huvudet på John Landenfelt som Shazaam har släppt är inte nytt men det är första gången som det finns uppe för gratis nedladdning. Det var från början en bonus som man fick om man förbokade han debutdubbelalbum I huvudet på John Landenfelt som släpptes i Januari i år. Tapet innehåller 19 spår och finns att ladda ner på Shaazams hemsida.

Ladda ner Utanför huvudet på John Landenfelt här

Industrin har inte heller legat på latsidan. Gruppens nya släpp, Perez Mixtape, är en förlängning på Perez Netplay som släpptes i höstas exklusivt här på Whoa.  Tapet innehåller beats från Swingtech, Erow och EKP och gäster är bl.a. Dangeross, DC, Mächy och Daltone.

Ladda ner Perez Mixtape här

Låtlista
01. Intro
02. Förväntan
03. Mår du bra
04. Enkelman (m. Grega)
05. Båtlåten
06. Dieseltruckar
07. Låt nr 6 (m. Änch)
08. Låten efter (m. DC)
09. Görare
10. Vi kan bara le
11. Vakna
12. Så bäng
13. Trött på allt
14. Vad e dealen (m. Dangeross)
15. Alla säger
16. Oh ah!
17. Vinsta (m. Grega)
18. Vibben (m. Dangeross, Mächy, DC, Daltone)

Relaterade länkar
www.myspace.com/kartellen
www.shazaam.se/
www.myspace.com/industrin

Forumtrådar:
[Audio] Ladda ner Kartellens nya mixtape
(Audio) Shazaam – Utanför huvudet på John Landenfelt MIXTAPE!
[Audio] Industrin – Perez Mixtape

Läs mer: