Speech Defect – What U Got

Happy Hunting

Speech Defect består idag av Mr Linus, Boogie B och DJ Ego. De släppte nyligen sin tredje skiva Happy Hunting och innan dess sin populära förstasingel Ice Cream Truck. De har tidigare arbetat med grupper som Ugly Duckling och P.U.T.S. från staterna. Den här gången har de storheterna från The Pharcyde, britten Jid Sames och svenska sångerskan Kissey Asplund med på skivan.

Nyligen var de på turné i Japan med sin funk och soul-inspirerade hiphop och har spelats flitigt på SRs P3. Nu får ni alltså möjlighet att ladda ner nya singeln What U Got här på Whoa. Trevlig lyssning säger vi!

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/07/15/speech-defect-what-u-got. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar/information:
www.myspace.com/speechdefect
www.speechdefect.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Speech Defect – What U Got

Läs mer: