Nya videor från Henok Achido, Speech Defect och Rebstar

Häromdan stod vi för världspremiären av videon till Mohammed Alis succésingel Porten, men det har släppts fler videor än så på sistone. Alla har inte varit lika bra, men här kommer åtminstone de som undertecknad fastnat lite extra för.

Henok Achido feat. Sophia Somajo – Pusher

Efter singlarna Can I och Fly Fresh har det nu blivit dags för singel nummer tre från Henok Achido att entra radio- och tv-kanalerna i landet. Videon till nya Pusher är producerad av Boomerangfilm AB, ett produktionsbolag som tidigare varit inblandat i projekt med artister som t.ex. Petter, Snook och Professor P. Den 25 februari släpps Henok Achidos debut Almaz Charming Child. Det mesta tyder på att det kan bli ett riktigt kvalitativt alster. Nedräkningen har börjat!

Speech Defect - Ice Cream Truck

Både låten och videon är knasig, så vad man tycker om det hela är givetvis en smaksak. Men en sak står då säker, och det är att många utomlands känner det. Tidigare har Boogie B, Linus och DJ Ego i Speech Defect samarbetat med artister som People Under The Stairs och Ugly Duckling, och nu har de även med The Pharcyde på den kommande plattan. Skivan, Happy Hunting, kommer i vår.

Rebstar feat. Trey Songz – Without You

Marknadsföringen av den här låten har varit riktigt imponerande, med såväl trailers som nyheter på var och varannan blogg/nyhetssida. Nyfikenheten har växt hos många och nu när videon är här känns det därför rätt så självklart att skriva ett par rader om den. Det är trots allt inte varje dag som en rappare från Malmö lyckas hooka ett tungt beat och ett samarbete med Trey Songz på en och samma gång. Även om Rebstar kanske inte är den skickligaste rapparen så har låten helt klart ett skönt sound och en snygg inramning. Detta är den första singeln från den kommande fullängdaren Second Base.

Forumtrådar:
[Video] Henok Achido feat Sophia Somajo – Pusher
[Video] Speech Defect – ”Ice Cream Truck”
[Video] – Rebstar feat. Trey Songz – ”Without You”

Läs mer: