Ladda hem ”Narkimic & Phunk2 – Går ut till (EP)”

narkimic_phunk2-gut-front-whoa.nu

Nu släpper Narkimic & Phunk2 sin sjuspårs-ep Går ut till med hjälp av kollektivet Chipchoppin Order från Örebro. EPn har varit under utveckling i ett års tid, på grund av allt från sållade spår till nyinspelningar samt personlig utveckling från bådas sidor. På denna EP får vi möta allt från straight up boombap till futuristisk space rap. EPn kommer förövrigt (för att hålla det ännu mer street) släppas på en limiterad utgåva kassetter tillsammans med Cheek & Genius-Enis EP Musical Directions som även den kommer finnas för gratis nedladdning.

Narkimic är en rappare med rötterna i Degerfors, The Boondocks, men sedan många år tillbaks bor han i Örebro och har skapat spår på allt från Mixtapes till 12″ vinyl, och är även snart aktuell med sin 7″ vinyl med två exklusiva spår på. Phunk2 å andra sidan är något av en schizofren producent till soundet, då han laborerat mellan pop/rock till techno, under alias som Phunk2, Bobby Hotshot och nu närmast Robin Rocks.

EPn innehåller kort och gott någonting för alla och är tillägnad krigarna Mårten Terrac (Teraq, Chipchoppin Order) & Alexander Zika (Vandalex, Skuggan av Svampen).

Trevlig lyssning önskar vi på Whoa!

Ladda hem Narkimic & Phunk2s EP Går ut till genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:

1. Går ut till
2. Helaren (The Healer Remake) med Cheek Eloheim
3. Hiphop Rhythm med Progress
4. Skittet
5. Extra Vagant med Antone (Rootpeople) & Progress
6. Bend Your Head (Album Edit.)
7. Boombox

LADDA HEM ALBUMET GENOM ATT KLICKA HÄR

För mer info och kontakt:
www.myspace.com/narkimictheprophet
www.myspace.com/hellorobinrocks

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/07/12/ladda-hem-narkimic-phunk2-gar-ut-till-ep Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: Ladda hem ”Narkimic & Phunk2 – Går ut till (EP)”

Läs mer: