Mofeta & Jerre – Våglängd

Mofeta & Jerre har bubblat länge inom svensk hiphop. Den 10:e februari släpps duons efterlängtade debutskiva Bomben. Killarna, som också ligger bakom succén Klubb Spiderdogs i Stockholm, var förband till Promoe på hans Sverigeturné 2009 och har spelats flitigt på P3 med senaste singeln Bättre i Berlin. På hiphopscenen och inte minst Whoa har det snackats om Bomben i ett par år, och nu är det alltså dags!

Duon skiljer sig från mängden genom Mofetas kvicka texter och Jerres gitarrbaserade beats. Med större självförtroende och hungrigare än någonsin tar de med Bomben ett steg bort från den rådande trenden av elektroniska beats och går mot ett varmare, mer organiskt sound. Förhandsboka skivan här och håll utkik efter recensionen av plattan som kommer upp hos oss i dagarna.

Nu bjuder vi på Våglängd, en osläppt låt med Mofeta & Jerre som inte är med på Bomben. Missa heller inte releasefesten på Södra Teaterns Festvåning den 9/2, gratis inträde!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/02/04/mofeta-jerre-vaglangd/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.mofetajerre.se
www.klubbspiderdogs.se
Beställ nya skivan Bomben här

Forumtråd: [Veckans MP3] Mofeta & Jerre – Våglängd

Läs mer: