Ladda hem Marc Swing – ”Global Grind Vol.1″!

Marc Swing - Global Grind Vol.1En månad sedan det populära smakprovet U.S To Sweden har det idag blivit dags för releasen av Global Grind Vol. 1, den efterlängtade fullängdaren från producenten Marc Swing. Därmed fortsätter vi på Whoa vår serie av exklusiva netplays med fokus på talangfulla och lovande förmågor på den svenska hiphopscenen.

Från att ha startat i källaren hos en polare i slutet av 90-talet med mikrofon, kassetter och vinyler, har Marc Swing under de senaste tio åren – med hjälp av betydligt modernare utrustning – arbetat fram ett eget sound där varje enskilt beat polerats med i det närmaste psykotisk perfektion. En ljudbild som ger en grimig och på samma gång kristallklar, nästan nostalgisk vibe.

2009 är året då det är tänkt att Marc Swing ska träda fram ur skuggorna och ta en plats som en av vårt lands främsta boombap-producenter. Med sitt album Global Grind Vol.1 gör han musik som sträcker sig långt från Norrbotten och Sverige långt in i gator och gränder i hiphopens födelseland USA. Med ett flertal rappare av både svenskt och amerikanskt ursprung samlade över sina produktioner så kan denna producent mycket väl vara precis vad en stagnerad hiphopscen behöver i en tid av autotune och gimmicks.

Medverkande artister från Sverige: Choys, Phonetik, Cruz DurrtyJada, Akem, S.Dash Rock (tidigare känd som: Scoob Rock), Pluralis, Prop Dylan, Tagless (Dison & Esteban), Trainspotters, Skoob, Numb och Mr Noun (Supersci).
Medverkande artister från USA:
D-Strong, Divine (tidigare känd som: Divine Allah), Enee One, G Karma, Wildelux, Oskep, Black Friday (A Hood, Reef Ali, Ash One), Grand Shocka, MR FP, Mic Bles och Nickel.

Ladda hem Marc Swings album Global Grind Vol. 1 genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:

01. Grand Shocka & Mr FP – Live From Sweden
02. Numb – My Flow
03. Wildelux – Midnite Manuevers
04. Tagless – Spit Fire
05. Enee One – Mr Officer
06. Trainspotters – Idiots
07. G Karma – U.S To Sweden
08. Prop Dylan – We Strive
09. D-Strong – Homicide
10. Mr Noun – A Moment Of Peace
11. Phonetik – The Real World
12. Pluralis Feat. Freja – All I Can Hear
13. Choys – Hold Up
14. Divine – What It Do
15. Oskep – Change Your Way
16. Black Friday – Everywhere I Look
17. Skoob – When The City Is Cold
18. Cruz DurrtyJada Feat. Akem & S Dash Rock – Strapped With A Bomb
19. Nickel – Unadulterated
20. Mic Bles – For Rich Or Poor

LADDA HEM ALBUMET GENOM ATT KLICKA HÄR

För mer info och kontakt besök:
www.marcswing.com
www.myspace.com/marcswing

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/07/26/ladda-hem-marc-swing-global-grind-vol-1/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Marc Swing – ”Global Grind Vol. 1″. UTE NU!

Läs mer: