Numb – Codependent

NumbEfter förra årets samarbete med Prop Dylan i form av en gratis-EP har det snart blivit dags för Numb att släppa sitt debutalbum Nothing Under My Breath. Skivan planeras att släppas under hösten och kommer till större delen att ha beats signerade Erik L från Flyphonic men även Masse från The Salazar Brothers dyker upp bakom spakarna.

Tidigare under 2009 gav Kingsize Magazine en smyglyssning av låten Attract Trouble och i samband med Marc Swings fullängdare Global Grind Vol.1 häromveckan fick ni ta del av spåret My Flow. Idag har det blivit dags för ytterligare ett smakprov på hur Numbs musik låter. Den här veckans mp3, Codependent, är hämtad från det kommande debutalbumet och producerad av nämnde Erik L.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/08/13/numb-codependent/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/nothingundermybreath
www.myspace.com/flyeriklbeats

Forumtråd: [Veckans MP3] Numb – Codependent (prod. Erik L)

Läs mer: