Göteborgsmästerskapet i breaking (solo edition)

Under olycksbådande moln tog Göteborgsmästerskapet i breaking plats utanför KulturATOMs lokaler i Angered. Nationaldagen till ära höll regnet sig tillbaka under hela evenemanget och vi fick se västkustens dansare i både breaking och newstyle battla om vinnartitlarna.

Förutom tävlingarna bjöds det även på dansuppvisning, rapbattle, uppträdande av Killa Clowns samt fria cirklar mellan det fullspäckade schemat. Under sex timmar dunkade beatsen och de hoptejpade plattorna var fyllda av rörelse. Otroligt mycket kärlek och liv på en plats. Vi grattar även Lil Remy som tog titeln som breakingmästare 2009.

Big up till alla arrangörer och dansare som gjorde nationaldagen till något alldeles extra för alla som var där!

Bilder från dagen:

Göteborgsmästerskapen1Göteborgsmästerskapen2Göteborgsmästerskapen4Göteborgsmästerskapen3Göteborgsmästerskapen5Göteborgsmästerskapen6Göteborgsmästerskapen7Göteborgsmästerskapen8

Foto: Fredrik Blomberg

Forumtråd: Göteborgsmästerskapen 6 juni

Läs mer: