Ladda hem Zackes nya singel!

Zacke feat. Movits! - Spela mig på radionEfter succén med Kihlen-samarbetet Förlorad generation, de snygga inhoppen på Masses och Academics mixtapes samt medverkandet hos Ametist i det populära radioprogrammet ”En kärleksattack på svensk hiphop”, börjar nu debutalbumet från Zacke att närma sig.

Vi på Whoa ger er nu chansen att ladda hem den nya singeln från rapparen. Pressmeddelandet lyder:

I en tid av Autotuners och nedpitchade röster armbågar Sveriges minst oärliga rappare Zacke sig fram med tredje singeln från det stundande debutalbumet. Låten gästas av kollegorna i gruppen Movits! som liksom Zacke, härstammar från Sveriges nordligaste rövhål – Luleå.

Spela mig på radion är en sarkastisk känga till musikbranschen och de verksamma i den och tar upp dagens trendkort som ofta spelas av olika artister. Ett nutidsporträtt av den oetablerade artistens kamp för att ta sig in i finrummet bland kollegor med abonnerade platser. Jantelagen må vara döende i Norrland men bitterheten finns kvar, och WTF ”if you can’t beat them, join them”.

- Det är få artister som uppfinner hjulet, men desto fler som snurrar på radion, säger Zacke om storyn bakom singeln.

Direktlänk för nedladdning

För mer info om Zacke, besök myspace.com/zackemusik eller zackemusik.se.

Forumtråd: [Audio] Zacke feat. Movits! – Spela mig på radion

Läs mer: