Zacke är tillbaka med ny singel! [video]

Vem fan är Zacke? Kanske du frågar dig. Oroa dig inte, det är faktiskt helt förståeligt. Vid det här laget kan man inte klaga på den som inte hajjar till när rapparens namn nämns. Det har nämligen varit kusligt tyst om Zacke, eller Zakarias Lekberg som han egentligen heter, under en längre tid nu.

Annat var det 2004, året när Luleåbon med den säregna rösten fick sitt genombrott med vinyl-EPn Färdighaft (då tillsammans med producenten Emil Pettersson, numera Genvägen), hördes/syntes på både P3, ZTV och Hultsfredsfestivalen, samt tog halva Whoa med storm med låten Söndagsmorgon (återfinns i mp3-arkivet). 2005 började sedan jobbet med fullängdaren, vars release – efter 3 års arbete – nu ser ut att bli verklighet.

I pressreleasen för nya singeln BS beskrivs artisten som ”någonting som inte bidrar till den svenska rappens inflation. En uppstickare, en utmanare och en uppviglare”. En kaxig och intressant beskrivning som givetvis väcker en hel del nyfikenhet. Blir debutalbumet Visst är det vackert (producerat av honom själv samt Anders Rensfeldt från Movits!) den där feta och originella hiphopskivan som tar alla med storm? Det får tiden utvisa.

Tills vidare får vi hålla till godo med videon till singeln, som just dykt upp på youtube. Kolla på den nedan!

[youtube]http://youtube.com/watch?v=SlbrPRbsqw8[/youtube]

hemsida: www.zackemusik.se
myspace: www.myspace.com/zackemusik

Forumtråd: Zacke är tillbaka med ny singel

Läs mer: