Carlito – Säg pass!

Carlito

Stockholmskollektivet Ayla beskrivs av många som svensk hiphops framtid. Mack Beats är redan en erkänt duktig producent, Mohammed Ali har skapat stor hype under 2009 med albumet Processen, Stor står snart redo att följa upp 2007 års succé Dikter ifrån bikten med ännu ett mixtape, och alldeles strax är tiden inne för Carlito att presentera sig på allvar för den svenska hiphoppubliken.

Den idag fyllda 28-åringen gjorde sitt första seriösa uppträdande i samband med ett jam/raptävling som Redline Records arrangerade i Norsborg (Sthlm) runt år 2000.  Under denna tid blev han också en del av gruppen Konkret Konspiration, som bland annat hade med ett spår på Streetzone Records samlingsskiva Jakten på under orden vol. 2 (släpptes 2001). När det sedan blev dags för högskolestudierna bestämde sig Carlito för att lägga musiken på hyllan, men i samband med att han lärde känna Mack Beats och senare också Mohammed Ali och Stor, kom han på nya tankar. Under 2008 medverkade han sedan på Masses mixtape Gott & Blandat #2 med låten D sån där, som det även spelades in en video till.

I samarbete med oss på Whoa släpper Carlito nu sin nya singel Säg pass! för gratis nedladdning. Produktionen står Masse för och låten är tagen från rapparens kommande EP Guldburen, som släpps i maj.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/04/02/carlito-sag-pass/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterad information:
Fototografen som tagit bilden på Carlito heter Bernardo Valdez.
www.myspace.com/carlitoinspace
www.ayla-klick.blogspot.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Carlito – Säg pass! (prod: Masse)

Läs mer: